Houten ramen

Houten

Ramen

Houten ramen zijn verrassend onderhoudsvriendelijk, geven jouw woning karakter en geven een mooie duurzame toets aan jouw stijl, wat die ook moge zijn.

Ontdek ons gamma houten ramen

Houten ramen
Essentials
CLASSO CLASSO

Klassiek maar elegant, slank maar solide: de CLASSO-reeks combineert met groot gemak de grootste tegenstellingen. De zachte profilering en de Retro-vleugel vormen samen een geheel met luxueuze uitstraling.

Verkrijgbaar met dubbel en 3-dubbel glas
MODI MODI

MODI bewijst dat hout ook een modern uiterlijk kan hebben. Dankzij het slanke profiel en een minimum aan groeven biedt deze lijn niet enkel een strak, maar ook een onderhoudsvriendelijk resultaat. Met MODI wordt ook gekozen voor subtiliteit, met onzichtbaar bevestigde glaslatten en amper zichtbare siliconen.

Verkrijgbaar met dubbel en 3-dubbel glas
Design houten ramen
Design

De Design-reeks is ideaal voor de liefhebbers van minimalisme. De raamvleugels zijn hier niet zichtbaar, waardoor je een ultraslank resultaat krijgt waarbij er geen visueel verschil is tussen de vaste en de opengaande delen. Met de Design-reeks kies je voor een slanke, krachtige uitstraling en rechte hoeken. 

COBOBLOC COBOBLOC

Hout op z’n modernst. Met rechte lijnen en afgeschuinde vormen geeft COBOBLOC jouw woning een moderne, verfijnde toets. Slank, maar stevig. Statig, maar elegant. 

Verkrijgbaar met dubbel en 3-dubbel glas
Antieke houten ramen
Antiek

De SteelLook-reeks zijn het beste alternatief voor authentieke stalen ramen. Elegantie en een slank uiterlijk staan hier centraal. Om de steellook zoveel mogelijk te benaderen, is de raamvleugel uitgerust met een uiterst fijne schuine zijde die de stopverf van stalen ramen imiteert. Ook de trapeziumvormige kruiskozijnen zorgen voor het originele uiterlijk dat oude stalen ramen zo typeert. Nostalgisch, maar toch eigentijds.

ANTICA ANTICA

De ANTICA-reeks is niet enkel ideaal om hedendaagse gebouwen extra uitstraling te geven, ook klassieke woningen krijgen met de kaderreeks een ware facelift. De authentieke uitstraling wordt in balans gehouden door moderne technieken en een groot gebruiksgemak. 

Verkrijgbaar met dubbel en 3-dubbel glas
Ontdek ook ons gamma houten deuren
Materiaal